Brad Pitt snimljen kako se drži za ruke s bivšom ženom Paula Wesleyja. U vezi su?

Foto: EPA/Profimedia

LJUBAVNI život Brada Pitta uvijek je intrigirao javnost, a svjetski mediji ponovo pišu kako oskarovac ima novu ljubav. On je na koncert Bona Voxa u Los Angelesu u svom automobilu Tesla stigao s Ines de Ramon, bivšom suprugom Paula Wesleyja, zvijezde serije Vampirski dnevnici.

Prema pisanju medija, Brad i Ines su "pokušavali biti suzdržani", ali glumac je "djelovao oduševljeno", a "moglo se vidjeti da je drži za ruke i privlači k sebi".

Brad je tom prilikom bio ležerno odjeven u traperice i sivi široki džemper i nosio je smeđi šešir, a Ines se pojavila u crnim kožnim hlačama i kratkoj bijeloj majici, u kombinaciji s jarko žutom torbom.

Brad sutradan u istom outfitu na projekciji novog filma

Izvori Daily Maila opisuju kako je Brad upoznao Ines sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za širu javnost. Nakon što su napustili dio za slavne, Brad i Ines su se držali na distanci dok su ga pozdravljale obožavateljice. 

Dok su odlazili, Brad je stao razgovarati s nekoliko ljudi, a Ines je krenula prema autu i otišla terencem njegovog tjelohranitelja. Nedugo zatim i Brad je otišao svojom Teslom.

Zanimljivo je da je Brad i sutradan navečer viđen u istom outfitu na specijalnoj projekciji filma Babylon u kojem glumi s Margot Robbie, a koji je prikazan u kinu Samuel Goldwyn, što je potaknulo dodatne špekulacije o tomu je li s Ines proveo noć.

Glumca su povezivali s nekoliko žena nakon njegovog burnog razvoda od Angeline Jolie. Mediji su nedavno pisali kako je uhvaćen s Emily Ratajkowski na ulicama New Yorka, gdje su navodno "šetali i držali se za ruke". Ines je objavila da se rastaje od Paula Wesleyja u rujnu ove godine, nakon skoro tri godine braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.