Boris Becker se sa zaručnicom Lilly priprema za skoro vjenčanje

NJEMAČKA teniska legenda, 41-godišnji Boris Becker u Pariz je sa svojom zaručnicom, nizozemskom manekenkom Sharlely "Lilly" Kerssenberg, kupovao haljinu za vjenčanje koje bi se trebalo održati u petak, 12. lipnja u švicarskom St. Moritzu.

Bivši tenisač i osvajač zlatne olimpijske medalje vezu s Lilly, prekinuo je i zaručio se sa 16 godina mlađom Alessandrom Meyer-Wölden, kćeri svog menadžera iz aktivnih dana. Potom se predomislio i s Alessandrom prekinuo preko SMS-a, a Lilly vodi pred oltar.

Seks s manekenkom u restoranu

Blagoslov su, kako kaže Sharlely, dobili i od Beckerove bivše supruge, fotografkinje Barbare Feltus, s kojom je u braku bio osam godina i imaju dva sina. Boris ima i kćer koju je priznao tek nakon DNK analize očinstva 2000. godine. Naime djevojčica je začeta prilikom seksa s manekenkom Angelom Ermakovom u prostoriji koja služi kao spremište u jednom londonskom restoranu.

Becker je sa 17 godina osvojio Wimbledon i na taj način ostao zapamćen kao najmlađi osvajač tog teniskog turnira. No, po završetku tenisačke karijere, nije se povukao iz javnog života, nego je ostao prisutan zahvaljujući svojem burnom ljubavnom životu.

I.M.L.
Foto: JLP, Daily Mail

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.