Bizarne ovisnosti holivudskih zvijezda: Od opsesije pornićima do opsjednutosti dojenjem

Foto: Instagram/YouTube

I HOLIVUDSKE zvijezde su samo ljudi koji imaju svoje neobične navike i opsesije, a neki i čudne ovisnosti. Od ovisnosti o pornićima do ovisnosti o soku od mrkve, ovo je popis nekih od zvijezda i njihovih neobičnih opsesija, prenosi CelebrityGossip.

Anna Kendrick

Simpatična holivudska glumica priznala je da je ovisna o video igricama. Izjavila je da ih igra svaki dan po nekoliko sati i da igrice poput "Angry Birdsa" zauzimaju većinu njezinog slobodnog vremena.

Cheryl Cole

Cheryl ima poprilično zdravu ovisnost. Naime, izjavila je da je ovisna o soku od mrkve i da dnevno popije osam čaša ovog napitka.

Ben Affleck

Osim njegove ovisnost o alkoholu, glumac je ovisan i o pokeru. Navodno ga igra četiri puta tjedno, trošeći oko 20.000 dolara po igri. Na jednom pokeraškom turniru u Las Vegasu glumac je izgubio čak 500.000 dolara.

Megan Fox

Lijepa glumica ima tipičnu žensku ovisnost – cipele. Megan je navodno opsjednuta s cipelama kojih ima jako, jako puno.

Robert Pattinson

Zvijezda "Sumraka" pije više od 300 limenki dijetalne Coca Cole tjedno, a izjavio je i da je ovisan o žitaricama s cimetom i da je to skoro sve što jede.

Ozzy Osbourne

Slavni pjevač svoju je ovisnost o drogama i alkoholu zamijenio sa slatkišima. Naime, Ozzy je ovisan o žitaricama prelivenim medom "Sugar Puffs", a koje se proizvode samo u Velikoj Britaniji. Pjevač navodno plaća da ih se uveze iz Engleske jer se ne proizvode u SAD-u.

Avril Lavigne

29-godišnja pjevačica izjavila je da ne može bez olovke za oči. Kaže da se bez nje osjeća potpuno golo i uvijek je stavlja.

Salma Hayek

Lijepa glumica ima poprilično čudnu opsesiju. Naime, izjavila je da je ovisna o dojenju. Kad je rodila kćer rekla je jednom prilikom da ne može prestati dojiti. Prilikom jednog humanitarnog posjeta u Africi čak je dojila i tuđe dijete što je u to vrijeme izazvalo mnoge kontroverze.

Kanye West

Poznati reper i suprug Kim Kardashian ovisan je o pornićima koje navodno uvijek gleda sa stišanim zvukom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.