Bivši dečko Lane Jurčević gledao utakmicu u društvu prijatelja

MLAĐAHNI bivši dečko pjevačice Lane Jurčević, Jan Jerić, posjetio je danas utakmicu između zagrebačkog Medveščaka i Olimpije iz Ljubljane. Jan je gledao poraz Medvjeda u društvu prijatelja i prijateljice. Učenik klasične zagrebačke gimnazije postao je često prisutan u medijima nakon što je ovo ljeto prohodao sa sedam godina starijom pjevačicom Lanom Jurčević.

Nedavno su prekinuli, a za njihov prekid mediji su isticali njegovu bivša djevojka Kim Pavlić, no mladić je to ubrzo demantirao. U dopisu koji nam je poslao, Jan je naveo: "Nisam javna osoba niti to želim biti, ali osjećam se dužan ispričati Lani i svima koji su se našli u neugodnoj situaciji zbog priča koje su očito krenule iz moje okoline.

"Razlog Laninog i mog prekida nije onaj koji se spominjao zadnjih dana vezan uz moju bivšu curu. Jedini razlog zbog kojeg sam odlučio dati izjavu je taj što je Lana za mene posebna osoba, netko do koga mi je stalo i ne zaslužuje da se pišu ovakve informacije. Razlozi našeg prekida su samo naši, iako su već navedeni u njezinoj službenoj izjavi".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.