Bivši dečko Kim Kardashian: Ona i njezina majka objavile su našu eksplicitnu snimku

Foto: Profimedia/Instagram

RAY J, bivši dečko Kim Kardashian, optužio je nju i njezinu majku Kris Jenner da su one te koje su objavile njihovu zloglasnu snimku seksa iz 2007. godine.

"Bio sam u sjeni više od 14 godina, dopuštajući Kardashianima da koriste moje ime, da zloupotrebljavaju moje ime, zarađuju milijarde dolara tijekom desetljeća i pol govoreći o temi o kojoj zapravo nikad nisam govorio", rekao je Ray J u ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail i dodao kako nije pustio njihove eksplicitne snimke u javnost.

"Nikad nisam ništa pustio u javnost. Nikada u životu nisam objavio seksualnu snimku. To je uvijek bio dogovor i partnerstvo između Kris Jenner, Kim i mene i uvijek smo bili partneri od početka ove stvari", rekao je.

Bivši par bio je zajedno 2002. kada su oboje imali 21 godinu, a snimka je nastala tijekom proslave njezina rođendana te godine te je izdana 2007. godine. Ray J je rekao da je objavljivanje videa bila njegova ideja i predložio ju je Kim nakon što su vidjeli kako je Paris Hilton porasla popularnost kada je procurio film koji je snimila s igračem pokera Rickom Salomanom. 

No, dok Kim tvrdi da to nije htjela učiniti, Ray J kaže da je prihvatila ideju i angažirala svoju majku Kris Jenner da organizira njezino izdavanje putem Vivid Entertainmenta, s čime nije imao veze. Ugovor, koji su potpisali i Ray J i Kim, odnosio se na tri videa, uključujući dvije snimke seksa, jednu snimljenu u hotelu Esperanza u Cabo San Lucasu u Meksiku i jednu napravljenu u Santa Barbari, te na treću snimku koja je navedena kao uvod u video nastao u Cabou.

Snimka je napravila štetu njegovoj karijeri

Samo je jedna snimka objavljena, ona nastala u Cabou, a Ray J je rekao da su sve intimne snimke čuvane u Kiminoj kući u kutiji za cipele ispod njezina kreveta.

"Nikad nisam imao niti jednu snimku u svojoj kući, ona ih je imala kod sebe. Držala je sve snimke u Nike kutiji za cipele ispod kreveta. Siguran sam da sada ima veće krevete i bolje kutije. Tako je sve nastalo. Nakon što sam joj iznio ideju, samo se malo poigrao, ona je skočila na nju, razgovarala s mamom i to je bilo izvan moje kontrole", rekao je 41-godišnji reper i glumac.

Ray J sada žali zbog svoje uloge u puštanju vrpce nakon što je javno okrivljen za njezino curenje, ali nije to mogao ispraviti zbog ugovora koji je potpisao bez pravnog savjetnika, te dodaje da su snimka i njegova uloga negativca napravile štetu njegovoj karijeri i odnosima pa čak i doveli do toga da se u jednoj fazi želio ubiti.

Kazao je da je bio prisiljen živjeti u laži i da sada želi da istina izađe na vidjelo kako bi mogao pokazati ljudima, a što je najvažnije, svojoj trogodišnjoj kćeri Melody, da nije "loš tip koji iskorištava i ne poštuje žene". Dodao je da je bivšem suprugu Kim Kardashian, reperu Kanyeu Westu, dao laptop prepun intimnih fotografija i videa koje mu je Kim slala tijekom i nakon četverogodišnje veze s Kanyeom.

Ray J kaže da očekuje posljedice zbog toga što je progovorio, ali kaže da osjeća olakšanje što je konačno iznio svoju stranu priče.

"Ovo mi je bio teret. Za mene je to bila sramota. Moja obitelj je dovela u pitanje moj integritet, tko sam kao osoba. Ne mogu živjeti ostatak života u ovoj laži. Jutros sam se probudio i rekao, znaš što? Do kraja života živjet ću u svojoj istini, a ne u laži koju su kreirali su Kris Jenner i Kim. Neću im više dopustiti da mi to rade", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.