Bivši član grupe Simply Red postao maser nogometaša Liverpoola

SYLVAN RICHARDSON bio je član originalne postave popularne britanske skupine Simply Red sredinom osamdesetih. Kratko se zadržao u bendu i započeo, između ostalog, karijeru fizioterapeuta.

Ipak, vjerojatno nije ni slutio da će dvadesetak godina kasnije zamijeniti žice uljem za masiranje, i to kao profesionalni maser nogometaša Liverpoola. Iz redova engleskog nogometnog giganta objavili su angažman Richardsona, kao i to da se priključio Redsima na predsezonskom trening-kampu u Švicarskoj. "Ja sam profesionalni producent i glazbenik, ali uvijek me zanimala medicina i kada sam napustio bend 1987. godine, to je bio put kojim sam krenuo. Moja nova uloga je pripremiti igrače i pomoći im pri oporavku i opuštanju na treninzima. Navikao sam raditi s vrhunskim sportašima i jako se veselim ovakvoj prilici", rekao je Richardson, koji je prethodno surađivao s trofejnim britanskim biciklistom Chrisom Hoyom. 

Richardson je Simply Red napustio tek dvije godine nakon osnutka benda i sudjelovao je u snimanju njihova prva dva albuma "Picture Book" i "Men and Women". Novi angažman bivšeg gitarista Simply Reda vjerojatno neće oduševiti frontmena tog britanskog benda Micka Hucknalla, inače zagriženog navijača velikog Liverpoolovog rivala Manchester Uniteda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.