Bivša žena slavnog glazbenika: Impotentan je i nije se prao mjesecima

Foto: Instagram

BIVŠA žena Philla Collinsa Orianne Cevey, s kojom je ponovo bio u vezi nakon razvoda, tvrdi na sudu da pjevač smrdi jer se nije prao mjesecima te da je impotentan.

Cevey je u ponedjeljak u Miamiju predala papire na sud optužujući ga da je odustao od njihovog dogovora prema kojem joj je trebao dati polovicu kuće od 40 milijuna dolara.

U tim dokumentima Collinsa je opisala kao pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mjesecima, piše Page Six.

Cevey tvrdi da je Collins 2017. počeo puno piti te dodaje kako je često "padao od kombinacije lijekova na recept i prekomjernog alkohola".

Kaže čak kako je "u nekoliko navrata" udario glavom kad je pao i prijavljivao se u bolnicu pod pseudonimom. Cevey piše i kako se jednom "srušio na sceni tijekom nastupa jer je bio toliko oslabljen da nije mogao ustati".

Također je tvrdila da je do 2019. Collins "postajao sve depresivniji, povučen, nasilnik i, nakon operacije na leđima, sve više ovisan o antidepresivima i tabletama protiv bolova".

"Nije se mogao seksati", tvrdi. "Prestao se tuširati, prati zube i odijevati prikladno (zapravo, nije oprao zube ili tuširao se od 2019. do kolovoza 2020. kad je otišao iz našeg doma)".

Također je rekla da on nije u stanju skladati pjesme ili snimati glazbu te da je bio "emocionalno i verbalno nasilan" prema njoj te da je često ignorirao potrebe svoje djece.

Collinsovi predstavnici tvrde da njezina prijava sudu "sadrži litaniju dokazno lažnih, nematerijalnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze s pravnim zahtjevima u ovom slučaju".

Embed from Getty Images

"Ovi navodi uključeni su samo u daljnji plan optuženika za namjerno iznošenje senzacionalnih i/ili lažnih optužbi u pokušaju iznude novca od Phila Collinsa", dodali su.

U međuvremenu, izvori su za Post rekli da mnoge njezine tvrdnje jednostavno nisu istinite. Prijatelj je rekao: "Čovjek ima ozbiljan neurološki problem zbog kojeg mora svakodnevno uzimati lijekove, a to znači da ponekad padne na pozornici."

"Trenutno je u Velikoj Britaniji na probama s bendom Genesis", dodao je izvor. "Da je bio u takvom stanju, ne bi mogao funkcionirati."

Njezine optužbe dio su borbe oko kuće u Miamiju koju su dijelili.

Cevey i Collins bili su u braku od 1999. do 2008. godine, a nakon razvoda ona se udala za Charlesa Mejatija. No Cevey i Collins ponovo su završili skupa 2015.

U novim sudskim spisima Cevey tvrdi da joj je Collins obećao pola kuće ako se razvede od Mejatija.

Collins i Cevey razdvojili su se u srpnju nakon što mu je ona poslala SMS poruku rekavši da se zaljubila - mjesec dana kasnije potajno se udala za novog supruga Thomasa Batesa (31).

Collins je pokušao deložirati mladence, ali sada su postigli dogovor da će se Cevey i Bates iseliti iz kuće u siječnju. Kuća je sad na prodaju.

Par ima i dva sina tinejdžera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.