Bivša Playboyeva zečica odbija kemoterapiju: "Ne želim da mi ispada kosa"

Foto: Facebook

BIVŠA Playboyeva zečica Kerri Parker prije četiri godine operirala je tumor na mozgu, a prošlog su joj mjeseca liječnici priopćili da se tumor vratio i preporučili joj da se što prije podvrgne kemoterapiji i radioterapiji. 

Ona je to odbila, a kao razlog je navela da po njoj to "nema smisla" i da ne bi mogla podnijeti ispadanje kose, piše Daily Mail. Zato se odlučila na liječenje uljem kanabisa iako je to u Velikoj Britaniji u kojoj živi, trenutno ilegalno. 

"Znam da bih zbog korištenja kanabisa mogla završiti u zatvoru, ali vjerujem da mi je trenutno to jedina šansa da preživim. Posljednjih sam godina jako puno radila na sebi, zaslužila sam crni pojas u borilačkim vještinama i mislim da sam najzdravija i u najboljoj formi dosad. Kad mi liječnici kažu da se moram podvrgnuti tretmanu od kojeg ću se osjećati bolesno, to po meni nema smisla", rekla je. 

Kerri također strahuje od toga kako bi agresivni tretmani utjecali na njen izgled. 

"Ne želim da mi zbog kemoterapije ispada kosa, ni da mi lice bude spaljeno radioterapijom. Svaki dan imam treninge, vodim akademiju za modele i imam biznis u nutricionizmu. Ne želim da mi rak sve to pokvari", ispričala je ona i dodala da kanabisovo ulje nabavlja iz Španjolske, gdje je legalizirano. 

Kerri se modelingom bavi od 2003. godine, a Playboyeva zečica je postala 2012. kad se uselila u Playboyevu vilu. 

Rak joj je prvi put dijagnosticiran 2013. kad se podvrgnula operaciji koja joj je spasila život. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.