Bivša Disneyeva zvijezda pronađena mrtva

Foto: Guliver Image/REX

MICHAEL MANTENUTO, glumac koji se proslavio ulogom u Disneyevom filmu "Pravi igrači" pronađen je mrtav u 35. godini. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti samoubojstvo te da je Michael pucao u sebe iz pištolja. Pronađen je u svom autu u lokalnom parku u Washingtonu, piše Independent.

Prije nego se počeo baviti glumom, Michael je bio zvijezda hokeja na Sveučilištu Maine, a svjetsku je slavu stekao kad je glumio u filmu "Pravi igrači" s Kurtom Russellom.

Obavijest o njegovoj smrti objavio je zapovjednik Michaelove grupe u američkim Specijalnim snagama. Naime, Mantenuto je prekinuo glumačku karijeru i pridružio se vojsci. "Oni koji su poznavali Mikea pamtit će ga po velikoj ljubavi prema njegovoj obitelji i Američkoj vojsci", pisalo je u službenoj izjavi.

Prije nego se proslavio u filmu "Pravi igrači" u kojem je glumio hokejašku zvijezdu, Mantenuto se pojavio i u filmu "Dirtbags" iz 2006. godine, a imao je i malu ulogu u komediji "Surfer, Dude" 2008. godine prije nego je prekinuo glumačku karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.