"Bio je neurotičan": Bivša princa Harryja nazvala ga oštećenim i opsjednutim sobom

Foto: EPA-EFE

BIVŠA djevojka princa Harryja, posljednja s kojom je bio prije Meghan, Cressida Bonas, smatrala je Harryja "oštećenim i opsjednutim sobom", navodi se u novoj biografiji koju je napisao stručnjak za kraljevsku obitelj Robert Lacey. 

Engleska manekenka i glumica s Harryjem je bila u vezi dvije godine, a kasnije je ispričala da je bio neurotičan u vezi medija te da su mu smetali paparazzi čak i kad ih nije bilo. 

Harry je i sam ranije priznao da je došao "na rub mentalnog sloma" više puta tijekom svojih kasnih dvadesetih. Na nagovor starijeg brata Williama krenuo je na psihoterapiju. 

Kako piše u novoj biografiji Battle of Brothers, njegovo je ponašanje ostavilo traga i na Cressidi. 

"Cressida Bonas, njegova posljednja ozbiljna djevojka prije Meghan Markle, osjećala je da je on oštećen i opsjednut samim sobom. Prijateljima se žalila da je Harry neurotičan zbog medijske pažnje, a rekla je i da se neprestano žalio na pratnju paparazza, čak i kad je bilo očito da nisu u blizini", piše Lacey. 

Njihova veza je završila 2014. godine jer je Cressidi smetala pozornost koju je neprestano dobivala zbog veze s princem, kao i tračevi o tome da su se zaručili. 

Njih su dvoje ipak ostali u dobrim odnosima, pa je tako Cressida bila jedna od uzvanica na njegovom vjenčanju s Meghan Markle 2018. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.