Bila je veganka pa počela jesti sirovo meso: "Daje mi osjećaj euforije"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Erica Dobeck (22) popularnost na spomenutoj društvenoj mreži stekla je dijeleći detalje o svojoj prehrani. Prije nekoliko godina postala je veganka, a sada se vratila mesu, no ne u obliku na kakav smo navikli. Naime, Erica tvrdi da jede sirovo meso i organe životinja.

22-godišnjakinja je otkrila sve prednosti i mane koje joj je veganstvo donijelo. Tvrdi kako je nakon godinu dana isključivo veganske prehrane počela dobivati cistične akne, a mjesečnica joj je, tvrdi, prestala. Kada joj je dermatolog rekao da u prehranu treba uključiti neke životinjske proizvode zbog manjka cinka, tiktokerica je počela istraživati praksu jedenja sirovog mesa i organa.

@ericaeatsorgans

First timer #groundbeef with #liver #proceedwithcaution

♬ original sound - Erica Dobeck

Erica objašnjava da i dalje jede "normalnu hranu" te jede porcije sirovog mesa veličine dlana. Kaže i da joj jedenje sirovog mesa daje osjećaj "euforije".

Njene objave izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama, među kojima prevladavaju oni koji se čude njenom odabiru. 

"Reakcije su definitivno pomiješane. Neki mi se dive, dok drugi misle da je to odvratno i pitaju se jesam li psihički stabilna. Razumijem zašto je mnogima to odvratno i zašto su zbunjeni, to je jednostavno nekonvencionalno i drugačije pa gnusne reakcije ne shvaćam previše osobno", dodaje ona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.