Beyoncein stilist tvrdi da je "Becky s dobrom kosom" 61-godišnja slavna mama

Foto: Instagram

PJESMA "Sorry" Beyonce Knowles i njen stih o "Becky s dobrom kosom", s kojom ju je navodno prevario Jay Z, i dalje privlače pažnju javnosti.

Mjesecima se šuškalo tko bi mogao biti tajanstvena Becky, nabacivala su se imena poput Rihanne, Rite Ore, dizajnerice Rachel Roy, Taylor Swift, a na kraju je žena koja je napisala stihove demantirala da se radi o konkretnoj osobi.

Ipak, holivudski stilist Anthony Pazos koji je radio i s Beyonce, za Daily Mail rekao je da je Becky zapravo Kris Jenner, majka Kim Kardashian.

"Smiješno je to što nitko u to ne vjeruje jer je Kris starija i nitko je ne bi povezao s Jay Z-jem, ali kad malo razmislite, to ima smisla", rekao je.

Dodao je da zapravo između Kris i Jaya nije bilo ništa, ali je Beyonce pjevala o tome kako se tad osjećala. Jay Z se s Kris navodno zbližio preko Kanyea Westa koji je u braku s Kim, a o Krisinoj ljubavi prema mlađim dečkima sve se zna.

"Kris ima dobru frizuru, a u afroameričkim krugovima 'Becky' je simbol za bjelkinju", rekao je stilist.

Dodao je da je razlog čuvenoj svađi iz lifta, kad je sestra pjevačice Solange napala Jay Z-ja bila njegova sklonost koketiranju s drugim ženama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.