Beyonce u tijelu Shakire: Ne zamaram se pobjedom u HTZ-u

19-GODIŠNJA Ivana Trogrlić oduševila je žiri showa "Hrvatska traži zvijezdu" svojom izvedbom Beyonceine pjesme "Sweet Dreams", ali i izgledom zbog kojeg je mnogi uspoređuju s kolumbijskom pjevačicom Shakirom. Lijepa Ivana dolazi iz Zagreba, a kako nam je sama rekla, osim što je zauzeta Ekonomskim fakultetom, u slobodno vrijeme uči španjolski jezik te je završila glazbenu školu.


"Interes za glazbu sam uvijek imala i kao mala sam počela pjevati u zboru, pa kad sam njega prerasla, nastupala sam na nekoliko festivala", ispričala nam je Ivana i dodala da joj je jučerašnji nastup u HTZ-u prvo iskustvo u glazbenim showovima. "Kada nastupaš na festivalu, dođeš, otpjevaš i svi te zaborave, a u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' sam vidjela dobru priliku da se prvenstveno prikažem javnosti i da pokušam", priznaje 19-godišnja Zagrepčanka.

Baš kao i većina natjecatelja HTZ-a, i Ivana preferira stranu glazbu, a kao uzore ističe Beyonce, Tinu Turner i Michaela Jacksona. Iako je mnogi, zbog frizure, uspoređuju sa Shakirom, Ivana je još nije pokušavala 'skinuti' jer, smatra, nema niti sličnu boju glasa kao kolumbijska pjevačica.

"Ne vidim se kao pobjednica, idemo korak po korak pa ćemo vidjeti. Nadam se i želim to, ali ne zamaram se tim", rekla nam je Ivana kao komentar na svoja očekivanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.