Beogradski koncert Brkova prekinut zbog skandiranja "Vučiću pederu"

Screenshot: YouTube

ZAGREBAČKI turbofolk-punkrock bend Brkovi sinoć je održao svoj najveći koncert u Beogradu, nastupili su ispred 3000 fanova u Hali spotova.

Nakon zagrijavanja uz nastupe grupe Pero Defformero i Zoke Bosanca, Brkovi su svirali pjesme sa svog novog albuma "Torzo Dade Topića", dok je publika s njima u glas pjevala "Seks i droga", "Ovce", "Ništa više mi ne značiš" i mnoge druge.

Naravno, najburniju reakciju izazvale su stare stvari, poput "Ornele" i "Nevjernice".

>>>Shamso iz Brkova za Index: Ako se nastavi ovako, za više ću Hrvata svirati u Dublinu nego u Osijeku<<<

Shamso je između pjesama komentirao društveno-političku situaciju, što je u jednom trenutku dovelo do toga da je publika skandirala: "Vučiću, pederu", zbog čega je prema pisanju Blica koncert prekinut.

HVALA svima od srca!Do kraja života nećemo zaboraviti ovu noć, neopisivo iskustvo....

Posted by Brkovi on 2. travnja 2016

"Žao mi je što ste platili karte ali ja ne mogu nastaviti s koncertom na kojem ne mogu govoriti ono što hoću", rekao je Shamso, a bend se povukao s bine uz negodovanje obožavatelja.

Nekoliko minuta kasnije članovi benda su se vratili, a Shamso je rekao da će nastaviti s koncertom, ali bez priče između pjesama.

Na samom kraju koncerta bend je pripremio iznenađenje za obožavatelje pa se na bini kao specijalni gost pojavio Dado Topić (i njegov torzo). Na povike fanova da se skine, Dado se nije oglušio, a potom je golog torza zasvirao "Makedoniju". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.