BB Romano se sinoć napio, a sad ga "žena" riba: "Ljubavi oprosti! Odnijelo me..."

Screenshot: RTL

BB ROMANO sinoć je popio koju čašicu previše, a jutro kasnije za to je pošteno "platio" i od ostalih stanara i od svoje "supruge" Marine, koja ga je bez milosti izribala. Osobito je pao u nemilost zbog činjenice da je zaspao u vrijeme kada je spavanje zabranjeno.

"Nisam pio dugo i uhvatilo me. Razumiješ? Pošto me jako uhvatilo, otišao sam leći, nisam nikoga ubio!To što se ne smije spavati je druga stvar, ali zaspao sam", pokušao je Romano objasniti svoje postupke, ali Marina nije imala razumijevanja, prenosi RTL.

"To nije bilo u redu od tebe, jer se spavati ne smije", počela mu je govoriti Marina, a zatim ga je srezala i dok ju je pokušavao prekinuti.

"Slušaj me dok govorim. Nemoj govoriti 'da, da, da' jer tako ne možeš čuti što ti drugi govori. Znači kad ti netko govori, ti šutiš. Jučer sam ti rekla da ne možeš spavati. Svi smo spavali tu vani i svi smo spavali jednako. Ako si ti umoran, možeš pretpostaviti da sam i ja umorna. I onda ja tebi kažem da ne spavaš, a ti me kreneš napadati da što se pravim pametna i da kakvu sam ja to školu završila,  pa a ti nisi", izribala ga je Marina, a Romano se pravdao da se uopće ne sjeća svojih riječi.
 
"Tako sam ti rekao? Ajme ljubavi oprosti! Odnijelo me. Nisam ti htio ništa loše reći", branio se Romano, ali ni to mu nije prošlo.
 
"Ne volim takve zezancije i ne prihvaćam ih. Ne prigovaram ti. Briga me. S tobom se ne vrijedi ni svađati,'' zaključila je Marina.

Ipak, golupčići su se kasnije pomirili i ponovo mazili, ali kada je Romano pretpostavio da će je zaručnik ostaviti, njegova "BB žena" odbacila je tu opciju.

"Ni slučajno, moj zaručnik me voli", rekla je Marina i dodala da jedva čeka povratak kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.