BB Luciji rekli da je Bosanka, njen brat izgubio živce

Foto: Instagram

NAKON izlaska iz Big Brother kuće Splićanka Lucija Stojak prisjetila se jednog od najzabavnijih trenutaka u showu, onog kad je nalijepila pršut na čelo u stilu bivšeg splitskog gradonačelnika i kontroverznog poduzetnika Željka Keruma.

"Ma moš' govorit kontra mene i kontra cilog svita, ma neću da čujem ništa, ništa kontra Splita! Ka naš sadašnji "gradonačelnik" reka bi moj prijatelj Luciano Plazibat", napisala je pored fotografije, otkrivši tako da ne zna tko je gradonačelnik Splita, jer Kerum to nije već nekoliko godina.

Osim pohvala, poput "Najjača, legenda. I pršut ti dobro stoji" i "Luce carice...srčana i jaka... Svima si im mast izvadila kad su zaslužili. Mlada i jaka lavica. Po meni ti si tamo jedina pokazala karakter. Nekad vrline nekad mane,a sve za ljude. A tek si u 20-ima", pojavili su se i komentari koji se nisu svidjeli Luciji, no puno više njenom bratu.

"Bosna (Travnik) = Lucija Stojak Kakav Split?", pitao je jedan komentator, a to je pitanje loše sjelo Lucinom bratu.

"Šta ona ima sa Bosnom majmune il' 'ko god da jesi? Javi se s pravog profila ako si faca. Ona Bosnu ni vidila nije, a to što su korijeni njezini od dolje kakve to veze ima. Al su roditelji Hrvati iz Bosne. Rođena je u Švicarskoj, a u Bosni nije provela dana svog života osim ako je išla na čevape nekad. Tako da ne pričaj gluposti 'ko god da jesi", napisao je.

"Hahaha, brader zašto se zamaraš sa nebitnim ljudima?", napisala je Lucija, pa dodala:

"Šta te to ima živcirat, meni je to zanimljivo čitat. Ipak bi svi oni koji seru po meni guzice dali da mogu bit na mom mistu". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.