BB Horvat u pregovorima: Možda se nađem i na televiziji, imam puno kontakata

HORVAT ČAGALJ prometnuo se u pravu zvijezdu. Nakon Big Brothera, Horvat harači svim društvenim događajima, a najčešće ga, barem u domovini, prati prijatelj Nikola Maurović. Sinoć je simpatični Horvat stigao na CAP na poziv prijatelja Marka Grubnića, ali i jer ga jako zanima moda. "Inače me zanima moda. Došao sam vidjeti Rozgu za ELFS-e jer smo privatno dobri i super su bili, baš mi se sviđa", izjavio je Horvat.

"Remene s pištoljem ću sigurno kupiti. Marko je isto tu pa me pozvao, tako da eto. Kad sam bio u Londonu, kupovao sam skuplje, dizajnerske stvari, kroz deset godina se skupilo, nije da mi išta treba pa kupujem samo dvije, tri stvari koje su mi super. Volim modu i radije ću štedjeti i kupiti nešto skuplje nego kupovati bezveze", rekao je Horvat o svojim navikama što se mode i kupovanja tiče.

"U Londonu sam kupovao svaki tjedan, stalno sam bio u shopingu. Ali, kad sam manje pri lovi, onda ne kupujem mjesecima i nije da mi to nešto teško pada. Na par tjedana sam sad u Zagrebu, imam novih kontakata puno i stalno sam na nekim snimanjima i razgovorima. Volio bih raditi PR za neke klubove, to je sad u pregovorima. Vidjet ću, možda se i na televiziji nađem. Big Brother mi je puno koristio, da ga nije bilo, ne bi upoznao puno ljudi, tako da je to super", zaključio je simpatični Horvat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.