Barbara Radulović: Sve više potičem samu sebe na ženstvenost



BARBARA RADULOVIĆ sinoć se u društvu prijateljice Rajane pojavila na otvaranju showrooma Martine Felje. Lijepa voditeljica i marketinška stručnjakinja otkrila je za Index sve o svojoj suradnji sa spomenutom dizajnericom te nam rekla čim se u posljednje vrijeme bavi.

"S Feljom sam nedavno surađivala, nosili smo neku reviju. Ne idem po ovakvim eventima, ali došla sam je podržati na nagovor svoje prijateljice Rajane sam tu. Sviđaju mi se haljine, stvarno je sve prekrasno, zadovoljne smo jako", ispričala je lijepa Barbara. Svoj stil ne može opisati jer se, kaže, mijenja iz mjeseca u mjesec. "Ovisi sve o raspoloženju, a mijenja se iz mjeseca u mjesec. Jedan mjesec sam ženstvena, onda sportski, a onda dječački raspoložena, mada u posljednje vrijeme sve više potičem samu sebe na ženstvenost i važno mi je da se osjećam ugodno".

Na poslovnom planu je, kaže, jako zadovoljna i zauzeta sa svih strana. "Radim inače u jednoj marketinškoj tvrtki, a vodim i emisije na televiziji. Radim u produkciji, marketingu, bacila sam se na to. Što se privatnog života tiče, to ne dijelim sa javnosti", otkrila nam je Barbara. "Blagdane ću provesti s obitelji, ne planiram nikakva putovanja. Zamijenit ću kolege, bit ću u Zagrebu. Novu godinu ne planiram, vjerojatno ću u zadnji čas smisliti gdje idem", zaključila je Radulović na pitanje o tome gdje će provesti blagdane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.