Balkanski "Trumanov show": U novom srpskom realityju sudjelovat će osmomjesečna beba

Foto: Facebook/YouTube

NA SRPSKOJ televiziji Pink uskoro kreće reality show "Zadruga" za čije je potrebe izgrađen cijeli jedan grad u kojem će živjeti sudionici realityja među kojima će biti i osmomjesečna beba.

Prvi je to put u povijesti da će beba biti sudionik nekog reality showa, koji mnoge sada već podsjeća na poznati film "Trumanov show". Iako su mnogi na početku mislili da je riječ o izmišljotini, da bi se ispromovirao show i podigla gledanost, srpski Telegraf piše da je cijela priča zaista istinita.

Riječ je o djetetu koje ima osam mjeseci, već hoda, ali još nije progovorilo, a skrbnici su mu Željko i Milica Mitrović, vlasnici Pink TV-a. Oni su nedavno usvojili dijete iz Doma za nezbrinutu djecu koje će, čini se, odrastati pred kamerama okruženo s još 32 sudionika, redom starleta, pjevača, reality zvijezda i ostalih likova sa srpske estrade.

Pink piše i da je Mitrović stupio u kontakt s roditeljima bebe te da oni žele da dijete bude u realityju.

Nagađa se da će dijete pred kamerama biti sve do punoljetnosti, a navodno će u realityju imati sve što mu je potrebno te će biti zaštićeno od svih događanja u showu čiji je idejni začetnik kontroverzni Mitrović. 

Na izgradnji grada radilo je čak 1500 ljudi, u njemu se nalazi planina, jezera, vodopadi, brojne ulice i trgovi, a kuća u kojoj će živjeti sudionici zove se Bijela kuća. Mitrović je sa suprugom Milicom napisao i knjigu, "Bibliju" na 270 stranica, s pravilima za sudionike showa.

Za realizaciju ovog showa nabavljena je najsuvremenija tehnologija pomoću koje će se stvarati i umjetni snijeg, kišu pa čak i munje, piše Pink.

"Film 'Trumanov show' je nastao 1998. godine, 'Veliki brat' 1999. godine, a mi se nalazimo u 2017. godini! Danas je sve drugačije, i ne zaboravite da se nalazimo u digitalnoj eri. Ja se prvi put u životu bavim reality programom i vjerujte mi da ovaj program vidim drugačije nego što je to bio slučaj do sada", rekao je Mitrović za Pink na pitanje pokušava li zaista stvoriti reality po uzoru na "Trumanov show", filmu u kojemu Jim Carrey glumi čovjeka čiji je cijeli život emitiran na TV-u, a da on to ni ne zna.

Reality s emitiranjem kreće 6. rujna, a mnogi ga već nazivaju najskandaloznijim televizijskim projektom na ovim prostorima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.