Avril Lavigne fotografirana s novim dečkom Brodyjem Jennerom



KANADSKA pjevačica Avril Lavigne fotografirana je tijekom prošlog vikenda s novim dečkom Brodyjem Jennerom. Mladi par, koji se navodno viđa od veljače ove godine, uživao je u romantičnom ručku u grčkom restoranu Taverna Tony, u Malibuu. Prošli mjesec, Avril i Brody su napravili identične tetovaže tijekom putovanja u Los Angeles, a ljubav su objavili i na svojim Twitter profilima.

Lavigne i njezin muž, pjevač benda Sum 41, Deryck Whibley, razišli su se u rujnu prošle godine, nakon tri godine braka. Bivši par ostao je u prijateljskim odnosima pa su se u veljači ove godine zajedno pojavili na londonskoj premijeri filma "Alisa u zemlji čudesa", a u ožujku su viđeni u Crow Baru u Hollywoodu.

Brody Jenner poznat je po ulozi u reality showu "The Hills" u kojem je javnost mogla pratiti njegove veze s Kristin Cavallari, Lauren Conrad i Jayde Nicole, s kojom je prekinuo u prosincu prošle godine, nakon 15 mjeseci veze. Jenner je ranije izlazio i s Nicole Richie i Lindsay Lohan,a poznat je i kao polubrat sestara Kardashian.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.