Australka pitala Hrvate mogu li prepoznati da je strankinja, odgovori su totalni hit

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKA tiktokerica i tenisačica Charlotte Nicholls već sedam mjeseci boravi u Hrvatskoj, a nedavno je na TikToku podijelila video u kojem je upitala Hrvate mogu li prepoznati da je strankinja i – odgovori su totalni hit. 

"Zanima me prepoznaju li Hrvati odmah da sam strankinja samo tim što će me pogledati", napisala je uz snimku na kojoj veselo pleše pored mora. 

@charlottenichollsss honestly don’t know what the croatians think #croatia #sea #island #islandlife #fyp ♬ THE 2024 Summer Song - Stan :)

"Da, previše si energična i previše sretna, mi ovdje smo čangrizavi!" poručila joj je jedna tiktokerica, a druga se nadovezala: "Da, u ovom si videu napravila više pokreta nego prosječni Hrvat godišnje!"  

"Nijedan Hrvat nije toliko sretan ujutro" 

"Ako si ovo snimala ujutro, onda da! Mi Dalmatinci spavamo do popodne, a onda ništa osim kave", "Da, imaš drugačiju vibru", "Da, jer nijedan Hrvat nije toliko sretan ujutro", "Vidi se po odjeći i previše si sretna", "Rijetko koji Hrvat trči" i "Naravno, što bi mi Hrvati rekli - vidi se iz aviona", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.