Ashton Kutcher uhvaćen kako vara Demi Moore sa "zgodnom, mladom plavušom"?



ASHTON KUTCHER navodno vara svoju 15 godina stariju suprugu, Demi Moore, sa seksi mladom 20-godišnjakinjom. Američki tabloid Star objavio je članak s bombastičnim naslovom "Ashton Kucther uhvaćen kako vara Demi Moore". Na njihovim Internetskim stranicama piše da je brak holivudskog para ozbiljno poljuljan nakon što je mladi glumac navodno uhvaćen u zagrljaju nepoznate djevojke.

Prema riječima svjedoka, Ashton je navodno viđen kako strastveno ljubi nepoznatu, a navodno je riječ o "zgodnoj, mladoj plavuši". Par se navodno hvatao i ljubio u toaletu jednog talijanskog restorana. "Ashton je pritisnuo lijepu djevojku uz zid i ljubio se s njom. Šokirao sam se kad sam vidio kako se sočno ljubi s djevojkom koja očito nije Demi", rekao je izvor časopisu "Star". Navodno je Demi oduvijek očekivala da će je Ashton, kad-tad prevariti. "Cijelo vrijeme Demi je govorila da to neće ići, da će je on varati. Kad sazna da se ovo dogodilo, bit će shrvana", rekao je izvor blizak paru. Glasine je navodno demantirao glasnogovornik mladog glumca.Zanimljivo je da se ni Ashton ni Demi nisu oglasili po pitanju toga na svojim Twitter profilima, gdje stavljaju nove statuse svakih nekoliko sati.

Par je zajedno sedam godina, od čega posljednjih pet u braku. Demi je prošle godine promijenila svoje prezime u Kutcher, ali još uvijek koristi prezime Moore za potrebe posla. O Ashtonovoj nevjeri pričalo se i prije, na samim počecima veze s Demi. Navodno je nedugo nakon što su prohodali tada 25-godišnji glumac viđen s Brittany Murphy koja je umrla prošle godine. Ashton je bio s Brittany u vezi te je prekinuo s njom nedugo prije nego što je objavljena iznenađujuća vijest da izlazi sa 15 godina starijom Demi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.