"Arrested Development" vraća se 2013.



LJUBITELJE izvrsne američke serije "Arrested Development" (kod nas poznatije pod imenom "Prikraćeni") obradovat će vijest da se serija vraća 2013.

Nakon što je serija 2006. ukinuta, autori su neko vrijeme razmišljali o ponovnom ujedinjenju, a u kinima bi se uskoro trebao pojaviti i dugometražnom filmu koji bi dovršio priču u jednoj od najuvrnutijih televizijskih obitelji. Netflix je u petak objavio da će s početkom 2013. krenuti s emitiranjem novih epizoda ove kultne serije koja je zaslužna za karijere Jasona Batemana, Willa Arnetta i Michaela Cerae. Zvijezde su itekako sretne razvojem situacije, a svoje su zadovoljstvo podijelile sa fanovima putem Twittera. Pridružio im se i redatelj Ron Howard koji je sve tri sezone bio u ulozi producenta i naratora.

U ovom trenutku još uvijek nije poznato hoće li originalna postava biti kompletna, ali zna se da se radi o epizodama koje će poslužiti kao savršen uvod u dugo očekivani film. U svakom slučaju, vijest je obradovala vjerne fanove jedne od najboljih humorističnih serija novijeg datuma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.