Arkanova kći: Zamislite da imate četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu

Foto: Instagram

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ, glazbena miljenica mladih Hrvata koja se s dvije svoje pjesme popela na vrh trendinga u Hrvatskoj, poslala je poruku srpskim političarima koji se posljednjih dana žale na torturu koju njihova djeca prolaze.

Ražnatović je ujedno kći turbofolk pjevačice Svjetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana, ubijenog zapovjednika paravojne postrojbe Srpska dobrovoljačka garda protiv kojeg je Haški sud 31. ožujka 1999. podigao optužnicu.

>>>Ceca zgrabila mobitel i pobjegla iz studija: "Manipulatorske gluposti neću slušati"

"Zamislite imate svega 4 godine i 4 puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru, dok se budite. Zamolit ću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj djeci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja kao netko tko je imao četiri godine nisam ni stigla vidjeti bilo kakve naslove već samo cijevi puške uperene u moju sljepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana", napisala je.

Tu se nije zaustavila već je dodala: "Mislim da su vaša djeca sasvim dobro prošla. A naše posljedice golgote koju smo prošli, to nije važno jel? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživjeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo. Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo".

>>>YouTube: Arkanova i Cecina kći je najveća zvijezda u Hrvatskoj

>>>Evo što je Cecina i Arkanova kći odgovorila na pitanje hoće li pjevati Hrvatima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.