Arianu Grande napali zbog smrti mladog repera: "Zbog tebe je mrtav"

Foto: Instagram

ARIANU GRANDE posljednja dva dana žestoko napadaju ljudi koji su uvjereni da je kriva za smrt repera Maca Millera.

Mladi reper preminuo je u petak u 26. godini u svom domu u San Fernando Valleyju kod Los Angelesa, najvjerojatnije od predoziranja opijatima.

Do svibnja ove godine on i Ariana bili su u dvogodišnjoj vezi, a veoma brzo nakon prekida ona se zaručila za novog dečka Petea Davidsona. S druge strane, on je nakon prekida razbio svoj Mercedes G klase nakon što se zabio u stup.



Obožavatelji mladog repera optužili su je da ga je zarukama otjerala u smrt:

"Pogledaj što si napravila, za sve si ti kriva."

"Trebala mu je podrška, a ti nisi bila tu za njega. Umjesto toga zaručila si se za drugog tipa dva tjedna nakon prekida samo da ga sjebeš."



Nakon što se nagomilalo optužujućih komentara, Ariana je isključila opciju komentiranja na svom Instagram profilu.

Ipak, odlučila je odati počast bivšem dečku te je objavila njegovu crno-bijelu fotografiju, bez teksta.


"Iako su prekinuli, Ariana je bila duboko povezana s Macom i željela mu je samo najbolje. Veoma je uzrujana zbog njegove smrti", rekao je izvor blizak pjevačici za Entertainment Tonight.

Miller, pravog imena Malcolm McCormick, nedavno je objavio novi album, a u svojim je pjesmama priznao da se bori s ovisnošću.

"U jednom periodu koristio sam mnoštvo droga, a sad ih ne koristim toliko. Droge vam izjedu mozak ako ih uzimate svaki dan, svaki tren. Posljedice na tijelu su strašne", rekao je u intervjuu za Billboard svojedobno.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.