Ante Gotovac: Ma tko danas nema Normabele...

JUČER smo izvijestili o "divljačkoj vožnji Ante Gotovca po autocesti Split - Zagreb", gdje su Gotovčeve zaustavile policijske Kobre. Anti su zaplijenili pištolj, za koji kaže da ga je naslijedio od djeda, te sporne Normabele za koje nije imao recept. Upravo Normabeli su, tvrdi Ante, kod policajaca potaknuli osnovanu sumnju, pa su mu pretresli skupocjeni automobil, a za vrijeme pretresa, tvrdi, bolesne Simonica i Gabica morale su čekati na opasnoj cesti.

Pištolj u nasljedstvo - za sreću

"Oni su prekršili moja ustavna prava, i planiram tužbu. Bili su bezobrazni, čak su i bolesnu Gabicu ostavili sa strane da čeka dok ne završe pretres. Zaplijenili su mi pištolj koji mi je u nasljedstvo ostavio moj djed žandar, a pištolj mi je dao da mi donese sreću u životu", jada nam se Ante.

"Vozio sam brzo, to je istina, ali tko će ovaj auto voziti polako?! Tek smo krenuli iz Vodica kad su nas zaustavili. A da apsurd bude još veći, nakon nekoliko kilometara isti policajci ponovo su zaustavili mojeg tjelohranitelja Robija, kojeg su testirali na alkohol, naravno, negativno", priča Ante, kojeg su Kobre s autoceste prilično naljutile, ali zato za karlovačke policajce Gotovac ima samo riječi hvale.

"U policijskoj stanici u Karlovcu su svi bili divni i pristojni, ali Kobre su prekršile moja osnovna ljudska prava dojavivši novinarima da su me zaustavili i zbog toga ću ih tužiti", kaže.

Rastanak sa Zoranom Škugorom



Ante je iskoristio priliku, kad već razgovaramo, i da nam kaže da se on i Simonica, nakon kratke suradnje, planiraju rastati s estradnim menadžerom Zoranom Škugorom, ali kada smo ga upitali zašto, nije nam htio ništa konkretno reći. "Ništa za sad", pametno je dozirao količinu informacija, usput nam se pohvalivši i kako planovi koje kuju s Novom TV za reality "Gotovčevi" samo što nisu realizirani.

Reality - samo što nije

"Samo čekamo potpisivanje ugovora, sve ostalo je dogovoreno. Nova TV već nam je poslala i scenarij, a snimanje kreće uskoro", najavio nam je ponosno Ante.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.