Ante Gotovac: Ivana Paris je ´pušila´ Vajti u poljskom WC-u!

ANTE GOTOVAC je nazvao redakciju Indexa i rekao kako želi ovim putem odgovoriti Ivani Paris koja je nedavno izjavila da je Ante bio najveći negativac na farmi. Ljutit zbog "nepravde i ponašanja ostalih farmera prema njemu i Simoni", Ante želi otkriti "pravu istinu". Prvo nam je ispričao što se dogodilo, a kasnije sličan sadržaj poslao putem SMS-a "kako bismo imali dokaz".

"Pa normalno da sam najveći negativac na farmi što se tiče Ivane Paris kad je jedino ja nisam guzio! Pa nisam ja komunalac! Simoni je u almanah okrenut od kamera napisala da se osam puta guzila s Bubijem, četiri puta s Borisom te da je 'pušila' Vajti u poljskom WC-u. Sjećam se da sam se šuljao do konjušnice i vidio nju i Marija Mlinarića kako se ševe", rekao je Ante te nastavio:

Ivana i "Guinness" Mario Mlinarić u konjušnici zajedno "čuvali kobilu"

"Ona je jednostavno neophodna u takvom showu kao i poljski zahod pa idemo na poligraf i neka mi kaže da lažem! Sorry Ivana, ali kaj jest, jest". Ante i Simona kroz reality show Farma svjedočili su brojnim svađama, neke su započeli sami, na neke su bili prisiljeni odgovoriti. Simona je bila u vrlo lošim odnosima s Marinom Perazić i Petrom Marojom s kojom se naposljetku i potukla. Revoltirani Ante otkako je izašao iz showa pokušava "javnosti otvoriti oči što se tamo doista događalo te da nitko nije bio normalan".



"A kaj je tek bilo nakon tih prvih pet tjedana, kad se zagrijala 'missica' nije ni čudo da je došla do finala s dečkima, jedino još Joža, Kocka i Cvetko fale, za njih bih lagao jer nisam ziher. Ali najsmješnije mi je za nju i "Guinnessa" Marija Mlinarića s kojim je 'čuvala kobilu' u konjušnici", na kraju je rekao Ante koji gori od želje da javnost dozna kako "zapravo on i Simona nisu glavni negativci farme.

Ivana Paris o Gotovčevima sve najbolje

S druge strane kad smo je pitali da nam prokomentira odnos s Gotovčevima, Ivana Paris za njih nije imala niti jednu negativnu riječ čak ni kada je kobna svađa u pitanju. "Nisam pobornik i ne podržavam fizičko nasilje, ali isto tako vjerujem da Petra nije došla iz vedra neba i počela ih sve tuči već je bila isprovocirana. Ne bih htjela stati ni na čiju stranu, to je glupo jer se ne može ta tučnjava gledati na temelju snimke koja traje pola sata", priznala nam je bivša farmerica i jedina ženska finalistica ovogodišnje Farme.

G.P.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.