Annie Leibovitz Vanity Fairu prodala golišavog Tigera Woodsa

U JEKU varalačkog, nasilničkog i ovisničkog skandala britanski Vanity Fair u svojem izdanju za veljaču donosi veliki editorijal sa slavnim golferom Tigerom Woodsom, koji Woodsa predstavlja u nikad dosad viđenom svjetlu - golog do pasa, znojnog i zabavljenog spravama za vježbanje.

Tiger Woods pokušao spriječiti objavu fotografija

Ove fotografije, koje potpisuje Annie Leibovitz, nastale su 2006. godine i trebale su biti objavljene u zadnjem broju prošle godine, a britanski sud Tigeru je odobrio da spriječi njihovo objavljivanje u jeku skandala, ali ne i netom poslije. Luksuzni editorijal prikazuje Tigera golog do pasa i u jako vrućem, seksi svjetlu, potpuno različitog od Tigera kakvog smo poznavali do prije niza skandala koje je nedavno izazvao. Tiger se javnosti uvijek predstavljao kao uglađeni gospodin ili je barem to pokušavao dok ljubavnice nisu počele s ispovijestima o njegovim seksualnim eskapadama.

Vanity Fairu fotke došle kao naručene

A Vanity Fairu ove fotke su došle kao naručene - izdali su službeno priopćenje u kojem su objasnili da su "sirove" fotke bile dio privatne arhive slavne fotografkinje, a ona, inače njihova dugogodišnja suradnica, im ih je ponudila nakon što je skandal oko Woodsova razvratništva odjeknuo svijetom.

Vanity Fair uz editorijal donosi i razgovore s istaknutim sportskim novinarima koji su pratili Woodsa na putu uspjeha ne bi li lakše otkrili tajnu kako je Woods svoje skandalozno ponašanje od javnosti uspio skrivati godinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.