Ana Ugarković: Danijela i ja dijelimo oduševljenje Nicholasom!

NAJPOZNATIJA hrvatska kuharica, Ana Ugarković održala je jučer promociju svoje, treće po redu, kuharice "Nešto slatko". "Dosta dugo sam pripremala kuharicu, već dugo u planu je ova koja sadrži samo recepte kolača, a zadnja tri mjeseca ideja se izrealizirala do kraja", rekla je hrvatska Martha Stewart u razgovoru za Index.

"Nadam se uspjehu"
Dodala je i da se nada uspjehu iste. "Nadam se uspjehu, naravno, prve dvije knjige su dobro prošle na tržištu, dobila sam odličan feedback od publike. Recepti su zabavni i jednostavni za uporabu", izjavila je Ana koja smatra da je baš u toj jednostavnosti tajna uspjeha njezinih kuharica. Iako po zanimanju nije kuharica, već grafička dizajnerica, najpopularnija je persona hrvatskog kulinarstva.

"Nisam profesionalka, inače sam grafička dizajnerica"

"Nisam profesionalka, ja sam inače grafička dizajnerica, a ovim sam se počela baviti jer jako volim kuhanje, a splet okolnosti u životu doveo me do toga da se počnem polu-profesionalno baviti kulinarstvom". Kako smo primijetili da su razni kulinarski showevi i varijacije na temu sve popularniji, upitali smo Anu što misli zašto je tome tako.

"Spremna sam za večeras, nemam nikakvih očekivanja"

"Svi moramo jesti i svi volimo fino jesti, pa su nam ovakve forme privlačne bez obzira namjeravamo li mi kasnije skuhati ono što smo vidjeli ili ne", objasnila nam je simpatična Ana. Za večerašnju epizodu Plesa sa zvijezdama je spremna. "Spremna sam za večeras, a nemam nikakvih nadanja vezanih uz prolazak dalje. Super mi je i ovo što sam dosad napravila".

"Danijela i ja smo podijelile oduševljenje Nicholasom"

Primijetili smo da je jučerašnju promociju njezine kuharice posjetila i voditeljica Danijela Trbović.  Kuharica je prokomentirala da su ona i Danijela poznanice, a popularnu voditeljicu, otkriva, jako cijeni. "Cijenim Danijelu, a podijelile smo i iskustva sa Plesa sa zvijezdama, te naše oduševljenje Nicholasom, zajedničkim plesnim partnerom", rekla je ova popularna kuharica za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.