Ana Ugarković: Da sam ispala, ne bih previše plakala, ali što je, tu je!

ANA UGARKOVIĆ, koja je zahvaljujući glasovima gledatelja ostala u showu Ples sa zvijezdama, komentirala je za Index svoj uspjeh, koji, očito je svima, ne duguje svojoj plesnoj vještini. "Kao prvo, krivo mi je što su ispali Iva i Damir, očito je da su o mom ostanku odlučili glasovi publike", rekla je Ana. "Da sam ispala, ne bih previše plakala, ali što je, tu je".

"Show je napravljen tako da publika odlučuje o svemu, u njemu sudjeluju ljudi koji nikad nisu plesali", komentirala je svoj plesni talent. Komentari  žirija, koji je uvijek upućuje na kuhinju u kojoj se snalazi kao riba u vodi, ne diraju je previše. "Ne slušam komentare žirija, da se obazirem previše na negativne komentare ne bih pristala na sudjelovanje u showu", otkriva omiljena kuharica.

Za svog plesnog partnera i mentora Nicholasa ima samo riječi hvale. On je, kaže, prekrasna osoba te joj je činjenica da s njim surađuje još jedan plus u svemu. "Sve u svemu, sudjelovanje u ovom showu za mene je jedno predivno i novo iskustvo", sumirala nam je Ana za kraj. Da podsjetimo, sinoć je Ana zaplesala sambu i bečki valcer te ponovno pokupila negativne kritike stručnog žirija.

Video - Šok i nevjerica: Izvrsna Iva Šulentić i Damir Horvatinčić napustili Ples sa zvijezdama

No, publika koja ju obožava, spasila ju je i ovog puta te je potukla žestoku konkurenciju Ive i Damira, favorita ovogodišnje sezone. Da podsjetimo, sinoć je  kasnila u koreografiji za svojim plesnim partnerom za vrijeme plesa, ali i kasnije umirala od smijeha što su članovi žirija nazvali simpatičnim.

"Nedostajalo je malo Vegete", komentar je Dinka Bogdanića koji je njezin ples usporedio s kuhanjem, aludirajući na mnoge greške, no unatoč njima simpatična kuharica nastavit će nas zabavljati svojim antitalentom na plesnom podiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.