Ana Jelušić, baš poput Janice, ima novog dečka iz skijaških krugova

NAKON Nike Fleiss koja je rekla sudbonosno "da" 17 godina starijem skijaškom treneru, Michelu Lucatelliju, te Janice Kostelić koja je već nekoliko mjeseci u vezi s asistentom jednog od koordinatora internacionalne skijaške federacije, Danielom Haimerlom, i njihova kolegica, Ana Jelušić, pronašla je dečka iz skijaških krugova.

"Budući da se bavimo sličnim poslovima, riječi i isprike oko nedostatka vremena kod nas su suvišne"

Naime, iako ime svojeg odabranika, u kojeg je zaljubljena već godinu dana, nije htjela otkriti, Ana je priznala da nije skijaš, ali da ima veze sa snježnim sportom. "Budućim da se bavimo jako sličnim poslovima, riječi i isprike oko nedostatka vremena kod nas su suvišne. Sljedeće bez čega naša veza ne bi opstala je povjerenje", rekla je za Story 23-godišnja Ana koja već ima iskustva sa "snježnim" dečkima. Podsjetimo, prije dvije godine Ana je prekinula višegodišnju vezu s finskim skijašem Marcusom Sandelom.

"Voljela bih imati puno djece, ali još je rano"

Baš kao i odabranici Janice i Nike, niti Anina nova ljubav nije iz Hrvatske. Kako tvrdi, o braku i djeci još uvijek ne razmišlja jer je, priznaje, rano da se upusti u takvo nešto. "Voljela bih imati puno djece, ali još je rano, još nisam spremna. Za sve mora postojati vrijeme i mjesto pa kad dođe to vrijeme, a s njim i muškarac mojih snova - vjerujte mi, doći će i djeca", zaključila je lijepa skijašica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.