Amy Schumer dobila prijetnje smrću zbog šale na Oscarima

Screenshot: YouTube

AMY Schumer, komičarka i jedna od voditeljica ceremonije dodjele ovogodišnjih Oscara, izjavila je nedavno da je zbog jedne šale na dodjeli dobivala prijetnje smrću. Riječ je o šali upućenoj na račun Kirsten Dunst, priznala je komičarka u radijskoj emisiji Howarda Sterna The Howard Stern Show.

U toj je šali komičarka glumicu nazvala "seat fillerom", što je naziv za ljude zaposlene da popunjavaju mjesta u publici kad se netko ustane sa svoje stolice da ode, primjerice, na pozornicu.

"Pa kada ideš u toalet ili ako ideš plakati jer nisi ništa osvojio... zapravo, znate što? Jednostavno ću vam pokazati što rade seat filleri", počela je svoju šalu Schumer. Potom je prišla Kirsten Dunst, uzela je za ruku i rekla: "OK, ovo je seat filler. Možeš li se ustati, dušo? Možda trebaš ići u toalet?"

Schumer je zatim sjela na njeno mjesto i obratila se njenom suprugu, glumcu Jesseju Plemonsu, koji joj je rekao da je to njegova supruga.

"Dobila sam prijetnje smrću. Bilo je toliko grozno da su mi se čak obratile i tajne službe. Mislila sam prvo da su me zamijenili, da je riječ o Willu. Ali ne, rekli su, vi dobivate prijetnje smrću", ispričala je glumica u radijskoj emisiji.

Napomenula je da je svima na čiji se račun šalila prethodno najavila da će to učiniti, upravo kako bi izbjegla potencijalne neugodne situacije i iznenađenja. Prema tome, Dunst i Plemons su znali da će se ovo dogoditi i pristali su na to da odglume svoje uloge u tom skeču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.