Aleksandra Grdić: Na Božić idem u crkvu i pričam s Bogom!



MISS GRDIĆ je na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku proglašena najboljom manekenkom događaja, i priznaje nam, to joj laska. Laska joj svako priznanje, kaže, a pogotovo zato što se ovih dana "dotjerala u red", i to upravo zbog ove modne manifestacije. "Svi su primijetili da izgledam senzacionalno, a ova nagrada mi kao i svako priznanje laska. I baš sam se za Fashion Week dotjerala - promijenila sam frizuru, maknula ekstenzije i malo promijenila imidž, da nisam uvijek ista. Volim to", ispričala nam je Miss Grdić.

"Obožavam Fashion Week"

Otkrila nam je i da joj je posebno zadovoljstvo nositi revije na Fashion Weeku jer je organizacija događaja - besprijekorna. "Obožavam fashion Week i Suzy Josipović jer se tamo uvijek dobro zabavim, organizacija je savršena a događaj nije pretenciozan. Uostalom, tamo radim i s curama s kojima se i privatno družim , tako da ovaj posao shvaćam kao dobru zabavu i dobar posao", kaže nam Grdićka i najavljuje da se s modnih pista uskoro ne misli maknuti.

"Svoje fotke držim uramljene na zidu"

"Sva snimanja su mi draga, ali osim izbora za Miss izdvojila bih editorijale za Story i slikanje za Playboy u Zrmanji prošle godine, na kojem sam stvarno uživala. Bilo je hladno, ali ja sam taj posao odradila sa zadovoljstvom što se vidi i na slikama koje su senzacionalne", priča. Međutim, te slike Aleksandra Grdić ne drži na zidu spavaće sobe jer su smione, ali drži nekoliko svojih fotografija i pop art portret u prirodnoj veličini koji joj je za rođendan poklonila prijateljica Melani. "Smatram da nema ništa loše u držanju vlastitih slika na zidu, meni se moje sviđaju jer me podsjećaju na neke drage mi događaje ili snimanja i zapravo mi nije bitno što sam na njima ja. Ipak, onih golišavih nemam, a fotografi mi često poklanjaju moje fotke što je meni jako slatko", kaže.

"Za Božić sam u crkvi - obavezno!"


Također, Aleksandra nam je ispričala da je još uvijek nije počela tresti poznata božićna šoping groznica, ali zato što je šoping trese cijelo vrijeme. "Još nisam kupila sve poklone, ali stalno nešto kupujem. Na snimanjima, na revijama, kad vidim u nekom dućanu nešto slatko... ne mogu si pomoći. Uđem i kupim", priznaje Alex, koja, čini se, pati od boljke mnogih žena. Međutim, Božić za nju nikako nije konzumeristički praznik. "Božić ću provesti u krugu obitelji, krajnje tradicionalno. Kićenje bora, večera, odlazak u Crkvu, u koju redovito idem za blagdane. To mi daje snage i utjehu, i volim, ajmo to tako reći, razgovarati s Bogom. Dakle, na Božić sam u Crkvi obavezno, a ostale dane, neću vam lagati, nisam", priznaje.

A priznaje nam Alex i da je u rodnoj Virovitici prava zvijezda. "Živim kraj škole i često djeci dijelim autograme, ali na to sam se već navikla. Drago mi je kad me prepoznaju i takve stvari mi nikad nisu naporne. Ali da, doma sam prava zvijezda", kaže.

Nova godina: Ne zna gdje će, ali zna s kim će!



Izmuzli smo od Alex i poslovne planove za budućnost, koji su zasad, samo planovi. "Moj plan o pokretanju vlastitog biznisa i dalje stoji, ali ove godine nisam ništa stigla, imala sam jako puno posla. Ali davna želja mi je da pokrenem vlastiti biznis i nadam se da ću ga uskoro ostvariti. zasad su to još samo snovi. A kad smo kod snova, Miss Alex nam je priznala da ona posljednje desetljeće sanja svoj dječji san i da joj u životu ništa ne nedostaje, osim viška slobodnog vremena. Ali, i njega će imati oko Nove godine koju planira proslaviti u veselom okruženju. "Još uvijek ne znam kuda ću, ali sigurno će mi biti dobro. I uopće mi nije bitno gdje sam, bitno mi je s kim sam. Kad su oko mene ljudi koje volim, najsretnija sam na svijetu", zaključuje Miss Alex.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.