Aldo i Blaženka bore se za finale: "Hoćete li biti borci ili spletkaroši?"

Foto: Nova TV

IAKO je Ivan dobio dvije šibice, a Blaženka jednu, zahvaljujući glasovima gledatelja, odnosno imunitetu koji mu je osigurao ulazak u finale. "Neću reći da nisam očekivao. Razmišljao sam o tome i mislio sam da će to biti ili Aldo ili ja. Osjećaji su pomiješani. Došli smo do jedne točke ovdje kad nam je nebitno tko će biti tih četvero.“ komentirao je Ivan.

"Osjećam olakšanje jer od početka ja govorim da Ivan treba biti na čelu ove farme. Svi smo mi radili i svi smo mi doprinijeli, ali Ivan je taj koji je nekako najradišniji.“ kazala je Blaženka koja je odlučila za svog suparnika u dvoboju izabrati Alda. Napomenula je kako joj je jako teško izabrati između dva prijatelja te teška srca je upitala Alda:  "Hoćemo li ja i ti piti kavu ujutro?“ Nakon što je Aldo kimnuo, poručila mu je: "Onda se spremi!“ 

Farma - 11.12.

Igra je došla do vrhunca! Tko će uz Annu biti finalisti, a tko ide u posljednji dvoboj prije finala?Ne propustite #FarmaHR večeras u 20:15.

Posted by Farma on Friday, December 11, 2015

Nešto prije nego li je Mia napustila farmu, osvrnula se na dogovore farmera oko glavne nagrade. "Je li to lažiranje igre i poštenje o kojemu govorimo?" priupitala ih je Mia, na što joj je Ivica odmah odgovorio: "Ja imam kući dva mala anđela kojima želim biti uzor u životu i koji će biti tužni što tata nije pobijedio, ali jednoga dana će biti svjesni. Ne treba gaziti ljude da bi došao do svog cilja.“ Objasnila je farmerima da ukoliko ne bude sve po pravilima i ako jedna strana popusti ili preda, ili budu naznake nekakvog dogovora, gubitnik neće ostavljati svoje dukate te im poručila: "Razmislite o tome hoćete li biti borci ili spletkaroši!“

"Mi nismo rekli da ćemo se predati, mi ćemo se boriti! Nas pet farmera koji smo ovdje, ja im vjerujem i vjerujem da što god se mi dogovorili ili se ne dogovorili, da će to tako i biti.“ rekao je Ivan.

Mentor Joža doveo je farmerima slastičarku koja je s farmerima pravila makovnjaču, orehnjaču i šapice kekse. Za farmere koji su joj se pridružili, Anna je odabrala Alda, Ivicu i Ivana koji naučili peći kolače. „Aldo bi čak i mogao to upotrijebiti doma, ali Ivica i Ivan ne vjerujem baš.“  našalila se Anna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.