Ahmad Sharbini zbog priprema odgađa medeni mjesec: "Vjerojatno ćemo u Dubai"

HAJDUKOVAC Ahmad Sharbini, koji se u subotu oženio svojom trudnom djevojkom, narodnjačkom pjevačicom Draganom Janković iz Banje Luke, zbog priprema koje danas započinju morao je odgoditi svoje bračno putovanje. No, čim nađu vremena za medeni mjesec, novopečeni supružnici planiraju put, vjerojatno u Dubai.

"Bilo je stvarno sjajno, odlično smo se zabavili, a atmosfera je bila opuštena. Vrlo sam zadovoljan kako je sve ispalo, bilo je to vjenčanje kakvo sam samo mogao poželjeti. Prije samog službenog dijela bio sam, doduše, malo nervozan, ali s obzirom da su na vjenčanju bili isključivo naša rodbina i prijatelji, brzo sam se opustio. S obzirom na to da u ponedjeljak počinju pripreme, sada nećemo ići na medeni mjesec. No, svakako ćemo gledati da čim prije uhvatimo nešto vremena za putovanje. Još nismo odlučili gdje ćemo, ali vjerujem da bi to mogao biti Dubai", kazao je za Jutarnji list Ahmad Sharbini.

Podsjetimo, da se Ahmad ženi, doznalo se sredinom siječnja ove godine. Narodnjačku pjevačicu je upoznao nekoliko mjeseci ranije, u noćnom klubu Bačvica u Jušićima kraj Rijeke. Dragana se ubrzo preselila u Split gdje Ahmad, zajedno s bratom Anasom, igra za Hajduk. Ahmad i Dragana su se upravo zbog njene trudnoće, nakon svega nekoliko mjeseci veze, odlučili na vjenčanje održano ovog vikenda. Ceremonija je izvršena na brodu Žuti ispred riječkog hotela Jadran, a Ahmadov kum na vjenčanju bio je njegov mlađi brat Anas, koji s njim igra u Hajduku. Slavlje za 120 uzvanika potom je održano u hotelu Jadran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.