Zvijezde Hit Recordsa: Još deset dana do koncertnog spektakla godine

Foto: Press

TULUM za za pamćenje o kojem će se svakako govoriti rezerviran je za 20.12.2012. u Domu sportova i to 20.12.2012. s početkom u 20:30h. Na jednom mjestu okupit će se brojne zvijezde, a posjetitelje čekaju i mnogobrojna iznenađenja. Jelena Rozga, Jole, Magazin, Neda Ukraden, Halid Bešlić, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Kaliopi, Baruni, Alka Vuica i Tamburaši, Maja Šuput, Leo, Sandi Cenov uz goste iznenađenja– svi oni pobrinut će se da ovo bude još jedan nezaboravan tulum koji znaju pripremiti samo prave zvijezde – Zvijezde Hit Recordsa!

Jasmin Stavros pridružiti će se najvećim glazbenim imenima u regiji i zagrijati dvoranu prepunu dvoranu Doma sportova, već petu godinu za redom. Popularan dalmatinac sa zagrebačkom adresom, sa nestrpljenjem očekuje zapjevati sa mnogobrojnom publikom svoje najveće hitove "Neka je šarala", "Nemoj se udavati", ˝Dao bih sto Amerika", "Opet mlad".

"Recesijske ulaznice" za Zvijezde Hit Recordsa po cijeni od 50 kuna za parter i 60 kuna za tribinu, potražite na sljedećim prodajnim mjestima - iHIT (Green Gold), Profil Mozaik (City centar One, West Gate, Garden Mall, Arena centar, Bogovićeva 5, Megastore, Branimir centar) Integral pothodnik,  Svijet knjige  (Kaptol centar), Avenue Mall, Club Roko, Sport Billy (Dom sportova) Cro Pub, Trešnja Okićka (Samobor) i putem Eventima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.