"Živi mrtvac": Muškarac se pojavio na vlastitom sprovodu



JEDAN je 41-godišnji perač automobila nedavno šokirao svoju porodicu kad je mirno došetao na vlastiti sprovod. Naime, policijski inspektor Roberto Lima u gradu Alagoinhas izjavio je kako je muškarac po imenu Jose Marcos Araujo pozvan da identificira tijelo muškarca u gradskoj mrtvačnici. Jose je muškarca prepoznao kao svog brata Gilberta i zatim preuzeo tijelo kako bi ga prebacio ga u rodni grad njihove majke, gdje je održano bdijenje, prenosi Daily Mail.

No, tijelo koje je Jose Marcos Araujo prenosio ipak nije bilo ono njegova brata. Bizarnom zabunom, Jose je Gilberta zamijenio s kolegom peračem automobila Genivaldom Santosom Gamom, koji je nevjerojatno sličan njegovom bratu.

"Razumljivo je zašto je došlo do zabune. Dvojica muškaraca vrlo su slična i obojica rade kao perači automobila. Takve stvari se događaju", naglasio je inspektor Lima. Nekoliko sati prije sahrane, jedan Gilbertov prijatelj vidio ga je kako šeta ulicom, prišao mu i rekao mu da ga njegova obitelj upravo oplakuje pa se Gilberto uputio na svoju sahranu. Svojom je pojavom prisutnima ulio strah u kosti, nekoliko ljudi se onesvijestilo, dok su neki pak dali petama vjetra. Njegovoj je obitelji nakon toga, naravno, ipak laknulo što je živ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.