Zašto su se reperi okomili na 11-godišnju YouTube zvijezdu?

Screenshot: YouTube

KOMENTATORI na YouTubeu rijetko su blagi kad je riječ o nečem što im se ne sviđa. To je na svojoj koži osjetio i 11-godišnji reper MattyB.

Klinac je, realno gledajući, pravi hit. Ima preko dva milijuna sljedbenika i objavio je preko 140 videa u kojima je obradio Jasona Derula, Eminema, Keshu i slične.

Međutim, na sebe je navukao bijes repera nakon što je odlučio obraditi "Juicy" Notorious B.I.G.-a.

Neki su pronašli problem u "kulturnoj neosjetljivosti" (Što ovaj klinac zna o životu i je li uopće prošao kroz teška vremena?), druge je pak zabavila činjenica da 11-godišnjak vjerojatno ne zna reference koje se spominju u tekstu (Zna li uopće što su Super Nintendo i Genesis?), ali postoje i oni kojima je jasno da je riječ o maloljetniku i registriraju da negativni komentari jednostavno nemaju smisla.

Ipak, ovo je u prvom redu ogledni primjer mentalnog sklopa prosječnog YouTube komentatora koji će sipati niz uvreda ispod videa na gledanje kojeg ga nitko nije prisilio.

U raspravu se uključio i Lamarr Wilson s Mashablea koji se pozabavio "kontroverznom obradom", a nema sumnje kako će to 11-godišnjem reperu donijeti još više fanova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.