Zagonetka oko datuma izlaska nove verzije Windowsa 10 je čini se riješena

Foto: Microsoft

ČINI se da bi nova verzija Windowsa trebala uskoro stići, a kao vrijeme izlaska najavljen je kraj ovoga ili početak sljedećeg mjeseca. Inače, Microsoft je operativni sustav Windows 10 predstavio prošli mjesec, a korisnici su ga odmah nekoliko dana nakon predstavljanja mogli i isprobati.

Velika novost ove verzije je transparentni Start izbornik sa starim menijem koji je Microsoft najavio još prije nekoliko mjeseci zbog kritika korisnika koji su tu promjenu na "osmici" dočekali s negodovanjem.

Softpedia piše da je Microsoft najavio Windows 10 Technical Preview za osobna računala za kraj veljače, no točan datum još nije poznat. Kompanija je upravo objavila preview verziju operativnog sustava Windows 10 za pametne telefone, pa navodno "žele pričekati neko vrijeme da PC verzija Windowsa ne zasjeni verziju za telefone".

Novi Windows 10 Technical Preview za PC trebao bi stići s novim ISO fileom tako da će korisnici moći instalirati svježu verziju operativnog sustava. I Microsoftov Gabriel Aul, već neko vrijeme na svom profilu na Twitteru najavljuje novu verziju Windowsa 10, a na njegovom blogu možete pratiti sve novosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.