Vjera jača od obitelji: Isabella i Connor Cruise zbog scijentologije se okrenuli protiv Nicole Kidman

DJECA Toma Cruisea i Nicole Kidman, Isabella i Connor, nakon razvoda svojih roditelja ostala su živjeti s ocem, što je navodno uvelike utjecalo na njihov stav prema vjeri i odnos s majkom.

Kako navodi portal Radar Online, 19-godišnja Isabella i 17-godišnji Connor danas su gorljivi poklonici Scijentološke crkve, čiji su ih "učitelji" savjetovali da se okrenu protiv svoje majke Nicole koja je u scijentološkim krugovima omražena te proglašena "supresivnom osobom".

Članovi Scijentološke crkve "supresivnim osobama" nazivaju "antisocijalne" ljude koje smatraju neprijateljima te tvrde kako oni čine 2,5 posto pučanstva, a u tu grupu, prema njima, spada i Adolf Hitler.

Marty Rathbun, bivši član Crkve izjavio je za Vanity Fair: "Problem je bio u tome što Nicole nikada nije htjela priznati scijentološku vjeru", a još jedan bivši "učenik", John Brousseau potvrdio je: "Odbacili su majku. Tako im je bilo naloženo."

Tomova djeca navodno su čak polazila tečaj na kojem su učila kako se odnositi prema "supresivnim osobama", odnosno svojoj majci.

Nadamo se da slična sudbina ne čeka i malu Suri!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.