Vin Diesel zapjevao, Channing Tatum twerkao za J.Lo, a Rebel Wilson se ispričala za svoju vaginu

Foto: Guliver Image/ Getty Images

OVE NEDJELJE u Los Angelesu je održana još jedna dodjela MTV-jevih Movie Awardsa. Show je vodila komičarka Amy Schumer, koja je dodjelu otvorila skečom na temu filmova "Boyhood", "Divergent" i "Whiplash".

Na dodjeli je prvi put prikazan dio nastavka filma "Pitch Perfect". Na pozornici su se pojavile Brittany Snow, Anna Camp i Hailee Steinfeld, a nakon nekoliko trenutaka pridružila im se Rebel Wilson koja je na leđima nosila anđeoska krila. Kako je rekla, željela je iskoristiti taj trenutak da se ispriča za svoje ponašanje na setu filma. U pismu koje je napisala tvrdi da joj je žao što je pokazala "svoju žensku snagu" predsjedniku SAD-a.

"Pod ženskom snagom mislim na vaginu. Može nas utješiti što moja izgleda poput urednog burrita, a ne poput prenatrpanog taca", rekla je Wilson.

Na dodjeli je trijumfirao film "Krive su zvijezde", koji je proglašen filmom godine. Glavna glumica tog filma Shailene Woodley osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu, a film je osim toga osvojio nagradu za najbolji poljubac.

Nagradu je Shailene dodijelio Vin Diesel, koji se na dodjeli prisjetio pokojnog glumca Paula Walkera.

Nagradu za najbolju mušku ulogu osvojio je Bradley Cooper za svoju izvedbu u filmu "American Sniper". Najuplašeniju ulogu odigrala je Jennifer Lopez, koja je priznala da je budžet filma "The Boy Next Door" bio jako ograničen, a u financiranju filma sudjelovala je i ona. "Pouka priče je da je ulaganje sebe strašno, ali će biti nagrađeno".

Nakon što je prošle godine skinuo košulju prilikom primanja nagrade, Zac Efron ponovno je slavio u kategoriji najbolje izvedbe bez majice za ulogu u filmu "Neighbours". Osim te, kući je s Jamesom Francom odnio nagradu za najbolji duo. Najbolja tučnjava bila je ona između Dylana O’Briena i Willa Poultera u filmu "The Maze Runner". Najveći "WTF" trenutak prema glasovima publike dogodio se u istom filmu između Setha Rogena i Rose Byrne, dok je najveći filmski negativac bila Meryl Streep u filmu "U šumi".

Jennifer Lawrence slavila je i ove godine, osvojila je nagradu za najbolji glazbeni trenutak u filmu "Igre gladi: Šojka rugalica", a njena kolegica iz filma Elizabeth Banks osvojila je nagradu za najbolju transformaciju. Najbolju ulogu u komediji ostvario je Channing Tatum u "22 Jump Street". 

Veliku pažnju na dodjeli privukle su i zvijezde filma "Avengers: Age of Ultron".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.