Valerie Trierweiler izazvala novinarsko ludilo u Mumbaiju

Screenshot: YouTube
 
VALERIE TRIERWEILER čiji je prekid s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom objavljen u subotu, doputovala je u Mumbai u Indiji kako bi poduprla nevladinu organizaciju Akciju protiv gladi (ACF).
 
Njezin dolazak izazvao je pravo ludilo novinara i reportera koji su se sjatili oko njezinog automobila kako bi je fotografirali ili dobili njezinu izjavu. 
 
Podsjetimo, Francois Hollande izjavio je u subotu za AFP da "prekida zajednički život s Valerie Trierweiler", dva tjedna pošto je u javnost izašla informacija o predsjednikovoj vezi s glumicom Julie Gayet.
 
Trierweiler je u Mumbaiju posjetila bolnicu, nazočila obuci medicinskog osoblja i sudjelovala na donatorskom ručku sa suprugama lokalnih poduzetnika.
 
U ponedjeljak poslijepodne planira se tiskovna konferencija, ali bi se Trierweiler mogla tek kratko pojaviti na njoj i možda neće govoriti.
 

Odbila je odgovoriti na bilo koje novinarsko pitanje o privatnom životu. Bivša partnerica predsjednika Francuske u bolnici Sion u kojoj se vodi skrb o nedonoščadi, susrela se i razgovarala s osobljem pedijatrijskog odjela.

"Dojmljivo je vidjeti bebe koje teže manje od kilograma, a izgledi za život su im prilično ograničeni. Najbolje uvjete za oporavak i preživljavanje imaju upravo u našim bolnicama", rekla je, odbivši odgovoriti na pitanja o privatnom životu.

U hodniku ispred odjela pedijatrije i neonatologije bilo je prisutno pedesetak novinara kojima ulazak na odjele nije bio dopušten. Za sigurnost Valerie Treirweiler i njezinih suradnika bilo je zaduženo petnaestak policajaca.

Bivšu partnericu francuskog predsjednika u zračnoj luci u Mumbaiju dočekao je francuski veleposlanik u New Delhiju. Unatoč snažnim mjerama sigurnosti, vozilo u kojemu se nalazila u više su navrata blokirale skupine fotografa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.