Uređaji za svaki dom

Foto: Instar

OPREMATE kuću ili stan ili jednostavno volite tehnologiju? Većina ljudi će se složiti da je televizija jedan od centralnih elemenata u gotovo svakom domu. Današnji LCD televizori su sve tanji, lakši i napredniji te nude više funkcija od samo prikaza televizijskog signala. Smart TV uređaji imaju u sebi ugrađene dodatne funkcije poput igara, pristupa internetu i omiljenim stranicama, snimanja programa, prikaza slika sa putovanja ili odmora, 3D prikaz slike te čak i mogućnost gledanja 2 različita programa istovremeno preko cijelog ekrana uz pomoć 3D naočala.

Uz sve te funkcije i pregršt različitih modela, ponekad je teško odlučiti se za jedan. Najčešće cijena igra odlučujuću ulogu u odabiru novog TV prijemnika, te je zato uvijek mudro pogledati koji se trenutno televizori mogu nabaviti po akcijskim cijenama ( televizori akcija ). Kupnjom modela po akcijskoj cijeni dobit će se bolji, kvalitetniji uređaj nego inače, no potrebno je imati na umu da se akcijski modeli brzo rasprodaju pa nemojte trošiti previše vremena na donošenje odluke o kupnji, mogli bi ste ostati bez željenog uređaja. Pogledajte ponudu Instar Informatike te odaberite svoj novi TV prijemnik.



Ljubitelji tehnologije vole biti u toku sa tehnologijama i trendovima te često provjeravaju koji se novi modeli tableta, mobitela i laptopa nude. Tableti postaju sve moćniji uređaji iz dana u dan te dolaze sa većim, kvalitetnijim ekranima, HD ili više rezolucije, pregršt memorije i dvo ili čak četvero jezgrenim procesorima. Slično se dešava i na tržištu mobitela koji su postali prava mala računala sa dovoljno snage da sve zadatke odrade brzo i tečno. Tableti ( tablet akcija ) i mobiteli se mogu često naći po akcijskim cijenama ( mobiteli cijene ). Provjerite ponudu Instar Informatike, tko zna, možda ćete upravo tamo pronaći svoj novi uređaj.



Brže. Jače. Tanje. Tako bi ukratko mogli opisati smjer u kojem se razvijaju današnji laptopi. Bez obzira tražite li računalo za uredski rad, poslovne ili profesionalne svrhe ili se jednostavno volite igrati na svom računalu, zasigurno ćete pronaći uređaj koji odgovara vašim potrebama. Za one kojima je cijena bitan čimbenik preporučamo da potraže akcijske modele ( laptopi akcija ) dok će ostali vjerojatno prolistati kompletnu ponudu u potrazi za idealnim modelom laptopa. Potražite najnovije i povoljne modele laptopa u ponudi Instar Informatike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.