Uhićena Dolores O´Riordan, pjevačica Cranberriesa: Napala stjuardesu i policajca

Foto: Guliver Image/Getty Images

DOLORES O'RIORDAN, pjevačica iznimno popularne grupe iz '90-ih, The Cranberries, uhićena je nakon incidenta na letu iz New Yorka u Irsku. Optužuje ju se da je napala stjuardesu, a potom i policajca.

43-godišnja O'Riordan uhićena je u zračnoj luci Shannon u Irskoj oko 5 i 30 danas ujutro, nakon što je avion u kojem je stigla iz New Yorka sletio. Iz zračne luke prevezena je u policijsku postaju, a iz policije su kazali: "Pozvani smo zbog sumnje na napad na stjuardesu. Za vrijeme uhićenja napadnut je i policajac".

Stjuardesa je prevezena u bolnicu u Limericku s ozljedom noge, dok policajcu nije bila potrebna liječnička pomoć. Glasnogovornik aviokompanije Aer Lingus, za vrijeme čijeg leta je do incidenta došlo, kazao je: "Do incidenta je došlo na letu EI 110 na putu od New Yorka do Shannona danas. Situacija se istražuje. Budući da je u pitanju stvar sigurnosti, nećemo davati nikakve daljnje izjave".

Pjevačica jedne od najpopularnijih grupa devedesetih danas živi u Dublinu s mužem i troje djece, a mlađe generacija znaju je i po angažmanu u talent showu "The Voice of Ireland".


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.