Tko je svima omiljeni manijak iz novog "Mad Maxa"?

Foto: Press

ČAK I AKO ste pogledali samo trailer novog "Mad Maxa", istog ste trena znali da će luđak s gitarom iz koje suklja vatra biti vaš omiljeni lik.

BuzzFeed je stoga odlučio kratko porazgovarati s glumcem koji je utjelovio Doof Warriora, manijakalnog gitarista privezanog za goleme zvučnike.

Njegovo je umjetničko ime iOTA, a radi se o 46-godišnjem glumcu i glazbeniku Seanu Hapeu koji iza sebe ima već pet albuma, ali i nekoliko zapaženijih uloga u filmovima kao što su "Hedwig and the Angry Inch", "Smoke and Mirrors" i "The Great Gatsby" Baza Luhrmana.

"Bilo je nevjerojatno. Visio sam s kamiona koji juri kroz pustinju, a kroz glavu mi je prolazila misao: 'Kako se ovo dogodilo? Kako sam uopće završio ovdje?'", rekao je iOTA i dodao: "Kad su me pozvali na audiciju, rekli su mi da ponesem gitaru i da ću glumiti lika koji je mješavina Keitha Richardsa i strašila. Obukao sam svoj najluđi outfit, zacrnio zube, odsvirao gitaru i dobio sam posao".

No, tek kad se pojavio na snimanju doznao je da će visjeti na konopcima za bungee i u rukama držati 60 kilograma tešku gitaru/bacač plamena koji su također morali pričvrstiti kablovima.

"Gitara baš nije bila najbolja. Cijeli dan je stajala na suncu i hladnoći i nikako iz nje nisam mogao izvući kvalitetan zvuk. No, bilo je zabavno. Samo sam svirao. Volim bendove kao što su Soundgarden i Sepultura pa sam iz sebe izvukao sve rock riffove koji su mi pali na pamet", govori iOTA i dodaje da se sve na kraju svelo na "vatru, dim, ulje i zvuk".

Trenutno radi na svom novom rock mjuzikli "B-Girl" čija je premijera zakazana za idući mjesec.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.