Tarantino natuknuo da će se prebaciti na televiziju

Screenshot: YouTube

QUENTIN TARANTINO posljednja je u nizu holivudskih zvjerki koje dižu ruke od filmske industrije i okreću se televiziji. Tijekom nastupa na Comic Conu u San Diegu kojim je promovirao svoj novi western "The Hateful Eight", redatelj je dao naslutiti da bi mogao promijeniti svoj plan "deset filmova i gotov sam" u "deset filmova i tri mini-serije".

Njegova izjava popraćena je povicima iz publike: "Učini to".

"Moje scenarije ionako skraćuju. Ako napišem scenarij i on je dug osam sati, svima bi nam bilo dobro", odgovorio je redatelj publici.

Tarantino je očito razočaran trenutnim stanjem u filmskoj industriji, a sudeći po njegovom govoru na konferenciji najviše mu smeta sve češće digitalno snimanje. Tvrdi da on "nije ljubitelj digitalne projekcije" i da će u svojim vesternima ostati vjeran 70 mm, piše Vulture.

"Možda bih se trebao prebaciti na televiziju", rekao je Tarantino, aludirajući na to da je isto snima li filmove ili serije, kad je riječ o upotrebi digitalne tehnologije.

Ostvarenje planova o snimanju mini-serija ipak je malo vjerojatno dok ne završi još jedan western, koji će naslijediti "Django" i "The Hateful Eight", jer je sam izjavio da moraš snimiti barem tri westerna da te se može smatrati redateljem westerna. Osim toga, bacio je bubu u uho o snimanju još jednog filma "Kill Bill".

 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.