Tako se slavi pobjeda na izborima: Prostitutke časte s tri dana besplatnog seksa

Foto: Shutterstock

NACIONALNA udruga nigerijskih prostitutki čestitala je generalu Muhammaduu Buhariju na pobjedi na predsjedničkim izborima na svoj način. Naime, udruga će ispuniti svoje ranije dano obećanje te će, kako bi se proslavila Buharijeva pobjeda, omogućiti tri dana besplatnog seksa s prostitutkama.

Još u siječnju obećali su tri dana besplatnih seksualnih užitaka ako dosadašnji predsjednik Goodluck Jonathan prepusti svoju poziciju Buhariju. Kako bi osigurali da će se svi članovi udruženja pridržavati obećanja i neće naplaćivati seks, iz središnjice udruge šalju SMS poruke svim članovima.

" Molim vas da proširimo slavlje zbog pobjede generala Buharija na predsjedničkim izborima. U ime svih članova udruge čestitamo mu na pobjedi, a kao dio ranijeg obećanja, osigurat ćemo tri dana besplatnog seksa diljem zemlje. Želimo da svi naši članovi poštuju tu direktivu, a želimo ovom inicijativom potaknuti novog predsjednika da se pobrine za dobrobit članova ove udruge. Vjerujemo da će njegova pobjeda ojačati ovu bezopasnu borbu", stoji u SMS poruci.

Nacionalna tajnica udruženja Jessica Elvis pozvala je Buharija da legalizira prostituciju i poboljša položaj prostitutki.

Osim toga, predstavnici udruge pohvalili su i Jonathana jer je mirno prihvatio poraz. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.