Svi na Peristil: "Recimo ne marihuani i metal glazbi"

Screenshot: Facebook

U MORU bizarnih grupa i evenata koji svakodnevno osvanu na Facebooku, jedan je privukao posebnu pažnju korisnika ove društvene mreže.

Radi se o pozivu na javnu tribinu na temu "Recimo ne marihuani i metal glazbi", a event je u kratkom vremenu skupio preko 16 tisuća pristaša iz cijele Hrvatske (pa i regije) koji namjeravaju doći na ovaj događaj.

"Gostovat će bivši metalci koji su samin čudom ozdravili i našli boga u sebi i s vama će podijeliti svoje iskustvo dok su bili zarobljeni u tijelu sotone. Dolaze nam dva doktora iz Ottawe (Kanada) koji će održati tribinu o marihuani - zašto je ona štetna, koji su rizici, problem adolescenata, kako reći ključno NE, te će vam objasniti uzročno-posljedičnu vezu između metal glazbe i marihuane. Radujemo se vašem dolasku. Bog s vama", stoji u pozivu.

Kao što to i inače biva u ovakvim slučajevima, komentari su raznovrsni. Od onih koji su u čudu jer smatraju da se radi o pravom pozivu, preko onih koje je priča zabavila (i žive u nadi da se ne radi o šali), pa sve do onih koji ostavljaju uvredljive komentare misleći da su tako ismijali nešto što je očito i zamišljeno kao šala.

Iza poziva stoji ekipa s Facebook stranice "Božja ruka" koja i inače objavljuju šaljive postove, a tko je zapravo iza ovog zabavnog trolaškog poteza, još nije poznato.

U svakom slučaju, s nestrpljenjem očekujemo 28. kolovoza, a do onda će nas nas zabavljati ovakve objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.