Supruga poznatog redatelja Tonyja Scotta medijske napise nazvala "potpunom izmišljotinom"



NAKON što je u medijima izašla priča o neizlječivom tumoru na mozgu koji je poznatog redatelja navodno otjerao u smrt, supruga Tonyja Scotta, Donna Scott, rekla je da je priča u potpunosti izmišljena, prenosi TMZ.

TMZ nastavlja tvrdeći da autopsija također nije pokazala prisutnost zloćudne bolesti, ali i da je potrebno obaviti još neke testove kako bi to potvrdili.

Međutim, razlog zbog kojeg je priča o tumoru izašla u medijima Scottova je operacije kuka koju je imao ranije ovog ljeta. Nekima je to bilo dovoljno da posumnjaju kako se bolest s kojom se Scott ranije borio - vratila.  

Izvori bliski redatelju također su dodali da je redatelj već neko vrijeme bio zdrav, da nije pokazivao znakove depresije te da nije imao novčanih i bračnih problema.

Poruka koju je ostavio u svom automobilu također nije dala odgovore. Naime, radilo se o popisu imena i telefonskih brojeva koji su ostavljeni policiji da bi što lakše stupili u kontakt s članovima njegove obitelji. Sadržaj druge poruke, one koju je ostavio u uredu, nije još otkriven, ali smatra se da će dati neke odgovore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.