Stvorite svog idealnog muškarca: iDreamofU stranica za upoznavanje

LJUBAVNI ŽIVOT mnogih ljudi diljem svijeta vjerojatno nije ono što bi trebao biti, a ni ono čemu se većina njih nadala. No, jedna bi nova stranica, nesretnima u ljubavi mogla pomoći u pronalasku idealne osobe i to na prilično bizaran način. Kako prenosi Jezebel, stranica "iDreamofU" , koja je prvenstveno namijenjena ženskoj populaciji, pruža vam mogućnost da svojg idealnog partnera stvorite sami, a zatim vam pomaže da ga nađete i u stvarnosti. Naravno, osoba koju stranica pronalazi, mora biti registrirana u njihovoj bazi.

Ukoliko vam pak nedostaje mašte da stvorite vlastitog partnera, možete birati i između stotina već postojećih lica i pronaći ono za koje vam se čini da najviše odgovara vašem idealnom partneru. Također, osim izgleda, možete birati i njegovu osobnost – od kvocijenta inteligencije, smisla za humor pa do religijskih stavova.

"Stranica je namijenjena zabavi, ali možete stvoriti svog idealnog partnera i doista ga pronaći. A pronaći nekog koga ste sami stvorili, to je doista nezaboravno iskustvo", istaknula je Karen Howard, vlasnica stranice.

Da je "iDreamofU" ipak pomalo bizarna stranica pokazuje i njeihova opsjenutost Christianom Greyem, glavnim junakom kotroverznog erotskog romana "Fifty Shades of Grey". Na stranici možete stvoriti svoju verziju Christiana, a poruka koja će vas dočekati na naslovnici odlučite li je jednom posjetiti jest: "Samo ste na korak od svog vlastitog Christiana Greya".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.